Мед Атлант

Долинянину, який забив до смерті власну матір, дали 7 років тюрми

27 травня суд Долинський районний суд  виніс вирок чоловіку,  який забив до смерті власну матір.

Інцидент стався в період з 11.00  8 липня 2019 року до 10:00 9 липня у будинку, де чоловік жив з мамою.

Син бив маму в голову, шию, грудну клітку та плече. Він наніс щонайменше 4 удари.

Жінка отримала закриту черепно-мозкову травму з крововиливами в мозок. У неї були синці на обличчі, синець та садна на шиї.

9 липня жінку “швидкою” доставили в Долинську ЦРЛ, де вона померла від набряку та стиснення головного мозку,.

Як зазначається у матеріалах справи, в суді чоловік своєї вини не визнав та пояснив, що у них з матір`ю були добрі відносини, він її ніколи не бив, навпаки, піклувався про неї, варив їсти, купляв продукти. Останнім часом мати хворіла. Він вважає, що вона перенесла інсульт, оскільки втратила слух і їй щось почалось маритися. В лікарню мати їхати не хотіла, вона хворіла на туберкульоз і завжди була худа, а в останній час ще й не могла їсти. Незадовго до смерті, коли одного дня він пішов на базар, мати впала з крісла і вдарилася, думає, що від цього в неї синяки. Мати не могла ходити, вона лізла на руках і сама не могла відкрити двері.

За його словами, 9 липня зранку матері було погано, тому він пішов викликати «швидку». В цей день він купив 2 пляшки горілки, одну мав намір дати сусідові, щоб скосив траву, а з іншої трохи випив сам, оскільки дуже перехвилювався за матір. У липні в нього травм не було. Вважає, що на речах кров з ноги матері, оскільки вона перед тим розбила банку та порізалась. Матір він до крісла не прив`язував, ніколи її не бив і ніякого злочину не вчиняв.

Незважаючи на невизнання вини самим обвинуваченим, його вина у вчиненні інкримінованого йому злочину доведена дослідженими в судовому засіданні доказами: показаннями свідків, висновками експертів, письмовими та речовими доказами.

Суд визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 121 КК України та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 7 сім років.

Головне фото – ілюстративне

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...