П’ятидверна версія з дволітровим турбодизелем видає 240 «конячок» та розганяється до «сотні» за 9,1 с. Авто оснащено восьмиступінчастою коробкою автомат, пневматичною підвіскою з регулюванням дорожнього просвіту (216 мм в стандартному режимі та 291 мм – в режимі off road ).

Також позашляховик укомплектовано LED-фарами, клімат-контролем з роздільною установкою температури, камерою кругового огляду, навігацією з 10-дюймовим тачскріном. Авто впевнено себе почуває на будь-яких поверхнях – кризі, піску чи асфальті.

Defender готовий до екстриму: виняткові кути в’їзду, рампи та виїзду, скорочені передні та задні звіси. Геометрія авто робить його надзвичайно потужним.

Кардинально оновлена зовнішність Defender все ж залишилася традиційно брутальною, вірною 70-річним традиціям марки. Натомість рівень комфорту – якісно інший. Особливе оздоблення салону, панорамний дах, зручні крісла перетворюють подорож на цьому авто в максимально приємну пригоду.

Автогонщиця Ірина Висоцька випробовувала можливості оновленого позашляховика на тест-драйві для журналу «LIKE», тож більш детальний огляд читайте на сторінках наступного номеру глянцю.