Мед Атлант

Через смерть жінки оголосили догани заступнику міського голови і керівнику Калуської ЦРЛ

Через смерть жінки, яка звернулася за допомогою в Калуську ЦРЛ, заступник міського голови та керівник лікарні отримають догани.

За недостатніcть дієвого контролю щодо виконання обов’язків медичного персоналу КНП “Калуська ЦРЛ” розпорядженням міського голови від 1 червня заступнику міського голови Наталії Табачук та гендиректору Калуської ЦРЛ Івану Красійчуку оголошені догани, інформують “Вікна”.

Міський голова доручив керівнику медичного закладу вжити всіх вичерпних адміністративних та організаційних заходів до осіб та керівників структурних підрозділів, які стали учасниками розслідуваного випадку.

Нагадаємо, 20 травня у Калуській ЦРЛ померла пацієнтка 1952 року народження. Рідні обурені тим, що хвора жінка кілька годин просиділа в коридорі і їй не надали медичну допомогу, нарікають на халатність лікарів.

За словами медичного директора Калуської ЦРЛ Наталії Кінаш, 20 травня за направленням з поліклініки до приймального покою звернулася пацієнтка. Їй виставили пневмонію з підозрою на коронавірусну інфекцію. Після огляду було зроблено висновок про те, що жінка не потребує госпіталізації у відділення інтенсивної терапії.

Пацієнтка поїхала в райлікарню, проте її стан різко погіршився і вона одразу повернулася в ЦРЛ. Проте реанімаційні заходи результату не дали.

Лікарі не зняли з себе відповідальності. Наталія Кінаш зазначила, що в цьому випадку було неправильно оцінено важкість стану пацієнтки.

Читайте також: Чотири години провела у приймальній: на Франківщині померла жінка, якій відмовили в госпіталізації.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...