Мед Атлант

Головному управлінні Нацполіції відновили прийом для отримання дозволу на зброю

У зв’язку з послабленням карантинних обмежень в Головному управлінні Нацполіції в Івано-Франківській області відновлено прийом громадян для отримання, видачі дозволів на зберігання і носіння (реєстрація, перереєстрація) мисливської, холодної, пневматичної зброї, інших предметів, на які поширюється дозвільна система.

Особливу увагу звертаємо до власників зброї у яких закінчився термін дії дозволів, про необхідність звернення у відділ контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи, для продовження терміну дії дозволу на їх зберігання та носіння, інформує пресслужба поліції області. 

З питань отримання, видачі, дозволу на зберігання і носіння зброї просимо звертайтеся до Управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області за адресою: м. Івано-Франківськ, вулиця Сахарова 19.

Прийомні дні:

Вівторок: з 10.00 по 16.00
Середа: з 10.00 по 17.00
П’ятниця: з 10.00 по 15.00
Субота: з 10.00 по 13.00

Прикарпатські поліцейські нагадують власникам зброї та пристроїв, що за порушення термінів та порядку зберігання зброї й боєприпасів передбачено адміністративну і кримінальну відповідальність.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...