Мед Атлант

У Франківську активісти вимагають відставки Авакова. ФОТО / ВІДЕО

Сьогодні, 5 червня, біля Головного управління Нацполіції відбулася акція протесту “Авакова у відставку!”.

Зі слів активістів, саме сьогодні міністр внутрішніх справ Аваков звітуватиме перед Верховною Радою під час години запитань до уряду.

З огляду та остання події в Кагарлику, Броварах, Одесі триває збір підписів за його відставку серед народних депутатів. Такі ж акції паралельно відбуваються у Києві, Львові.

Активісти зазначають, ситуація, що трапилась у міському відділку поліції на Бельведерській тільки доводить той факт, що прогнила вся система поліції на чолі з Міністром.

Активісти прийшли з плакатами “Авакoff”, “Я не хочу бути наступним”, “Досить з нас цього лайна”, “А мене схаваєш на сніданок”, “Аваков чорт” тощо. Учасники були в масках та дотримувалися дистанції.

Як зауважують активісти, акція не політична, а суспільна. Вимога – чітка. Це відставка Авакова. Адже, як каже прислів’я, риба гниє з голови.

На акції згадували гучні справи, пов’язані з поліцією та Міністром, наприклад, “рюкзаки Авакова”, чи сумнозвісне зґвалтування жінки у Кагарлику.

Зараз є загроза того, що Аваков не тільки залишиться на посаді, але й отримає підвищення – стане прем’єром. Ми тут зібралися для того, аби сказати, що Авакову пора у відставку. Наша вимога єдина, – кажуть активісти.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...