Мед Атлант

В Коломиї згорів “BMW”

Минулої доби вогнеборці ліквідували 6 пожеж на Прикарпатті.

Про це повідомляють прикарпатські надзвичайники.

Як ми вже повідомляли, 4 червня о 8:46 в місті Калуш на вулиці Б.Хмельницького виникла пожежа сміття в сміттєбаках. Вогнем знищено сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

О 14:30 в селі Пнів Надвірнянського району виникла пожежа в будівлі зовнішнього санвузла на території школи. Вогнем знищено сміття. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

5 червня о 02:16 в селі Шевченкове Долинського району виникла пожежа житлового будинку. Вогнем пошкоджено стіни та речі домашнього вжитку. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Крім того, о 10:22 в місті Івано-Франківськ на вулиці Січових Стрільців виникла пожежа сміття в кладовій. Вогнем знищено сміття. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:01 в селі Богрівка Богородчанського району виникла пожежа стайні в приватному господарстві. Вогнем знищено приміщення стодоли. Причина виникнення пожежі встановлюється.

О 23:13 в місті Коломия на вулиці Горбаша виникла пожежа легкового автомобіля “BMW”. Вогнем знищено автомобіль. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Головне фото – ілюстративне

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...