Мед Атлант

У Меморіальному сквері вшанували пам’ять Михайла Шемегінського, який загинув у Слов’янську

У Меморіальному сквері Івано-Франківська відбулась Панахида в пам’ять Михайла Шемегінського.

Про це інформує пресслужба міського голови.

Михайло Шемегінський – герой, який загинув в 2014 році в Слов’янську.

Так швидко минає час, а наша війна вже стільки років не зупиняється…Ми маємо пам’ятати наших Героїв! Вони боронять рідну землю і кожного з нас! Допоки ми боремось за нашу Україну – ми є! – йдеться у дописі.

 Фото: Павло Пивовар. 

Довідково.

Михайло Шемегінський народився в селі Гарасимів Тлумацького району, у багатодітній родині: був одним із наймолодших з-поміж десяти сестер і братів. Родина не була заможна, зате дружня. З дитинства захоплювався автомобілями, здобув професію водія в ПТУ № 31 м. Городенка.

Після строкової служби у Внутрішніх військах МВС з 2011 року проходив службу в органах внутрішніх справ, міліціонер окремої роти міліції особливого призначення «Беркут» УМВС України в Івано-Франківській області. Майстер спорту України з пауерліфтингу, неодноразовий чемпіон області. Заочно навчався у Львівському державному університеті внутрішніх справ.

З березня 2014 року, після розформування «Беркута», — міліціонер спеціальної роти міліції УМВС України в Івано-Франківській області. З квітня брав участь в антитерористичній операції на сході України. Коли Михайло вирушив на Схід, його дружина працювала в Іспанії, син пішов там у перший клас. На початку літа вони мали повернутися додому.

Загинув 6 червня 2014 року, від осколкового поранення у серце під час мінометного обстрілу терористами з території церкви українського блокпоста на виїзді зі Слов’янська у бік Краматорська (блокпост № 5). Ще четверо прикарпатських правоохоронців зазнали поранень, двоє з них — у важкому стані. Похований на території Меморіального скверу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...