Мед Атлант

У Франківську п’яний водій ледве не потонув, бо втікав з місця ДТП. ФОТО

Учора ввечері патрульні отримали повідомлення про ДТП без потерпілих на вулиці Симоненка. Інспекторам, які прибули на вказану адресу, заявник повідомив: водій на автомобілі Opel зіткнувся з його припаркованим авто та зник у невідомому напрямку.

Чоловік надав поліцейським детальний опис транспортного засобу та водія, інформують у пресслужбі патрульної поліції.

Поліцейські, щойно відправилися на пошуки зловмисника, як почули в радіоефірі про те, що Opel, схожий за орієнтуванням, заїхав у річку в с. Вовчинець. На місці події патрульні виявили водія з ознаками сп’яніння, якому небайдужий громадянин допоміг вибратися з потопаючого автомобіля, – йдеться у повідомленні.

Порушник погодився пройти тест на стан сп’яніння на місці. Результат виявився позитивним – 2, 39 проміле алкоголю в організмі. Чоловік своєї вини у скоєнні ДТП не заперечував.

На нетверезого водія патрульні склали адмінматеріали за ч.1 ст.130 (Керування у стані сп’яніння), 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди), ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ч. 2 ст. 126 (Керування автомобілем без відповідних документів), ч. 1 ст. 126 (Керування автомобілем особою, яка немає права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Автомобіль порушника з річки витягуватимуть відповідні служби.

Читайте також: Рятувальники повідомили деталі ДТП на Тисмениччині, де дві машини злетіли в кювет. ФОТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...