Мед Атлант

Лісівники Гринявського лісгоспу відкрили новий рекреаційний пункт

На території Гостівецького лісництва в урочищі Кируцин лісівники ДП «Гринявське лісове господарство» облаштували нове рекреаційне місце.

До послуг мандрівників та шанувальників гір працівники лісництва спорудили альтанки, встановили столи зі зручними лавами, піч з мангалом, де можна приготувати смачні страви на відкритому вогні, дитячу гойдалку, а також місця для збору сміття. Неподалік є криниця з джерельною водою. Інформаційні стенди та яскраві панно нагадують про правила поведінки в лісі, про безпечне поводження з вогнем.
На урочистому відкритті т.в.о директора Андрій Максим’юк подякував лісничому Гостівецького лісництва Мирославу Копчуку за ідею облаштування місця відпочинку, а колегам – за невтомну працю.

Робота щодо створення рекреаційних пунктів триває постійно, адже наш край багатий на мальовничі місця, що так затребувані серед туристів. Облаштування спеціальних місць для відпочинку, насамперед, сприяє захисту лісу від пожеж та від забруднення побутовими відходами, контролюванню та регулюванню масових перебувань населення в лісі, – наголосив керівник держлісгоспу. – Дякую за вашу роботу, за час, витрачений заради добробуту краян та гостей краю.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...