Мед Атлант

На Прикарпатті в ДТП загинув 69-річний велосипедист – збила вантажівка. ФОТО

Сьогодні, 11 червня, у Снятинському районі сталась дорожньо-транспортна пригода за участі вантажного автомобіля та велосипеда. Водій двоколісника отримав травми, що несумісні з життям. Слідством встановлюються обставини та причини аварії.

Дорожньо-транспортна пригода сталась близько 08.30 у смт. Заболотів. За попередньою інформацією, 37- річний мешканець Чернівецької області, керуючи вантажним автомобілем МАН, на автодорозі Н-10 сполученням “Стрий-Чернівці-Мамалига” допустив наїзд на 69-річного велосипедиста, який переїжджав проїзну частину дороги у невстановленому місці, інформують у пресслужбі обласної поліції.

Від отриманих травм велосипедист загинув на місці події. У водія вантажівки відібрано кров на перевірку стану сп’яніння.

Слідчим управлінням розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). Проводиться розслідування, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Угриневі перекинувся автомобіль: на місці загинув чоловік. ФОТОФАКТ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...