Мед Атлант

У Коломиї поліція закрила гральний заклад

У результаті відпрацювання в Коломиї правоохоронці припинили діяльність нелегального грального закладу, який всупереч закону продовжив свою роботу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження.

11 червня працівниками Коломийського відділу поліції була викрита діяльність грального закладу, який незаконно функціонував на території міста в тимчасовій споруді, інформує пресслужба обласної поліції.

В ході проведення огляду місця події слідчі вилучили 24 монітори із системними блоками, системний блок із монітором на місці адміністратора закладу, «чорнові» записи та грошові кошти здобуті незаконним шляхом. На момент проведення процесуальних заходів, окрім персоналу у закладі також знаходилися гравці.

Поліцейські проводять слідчі заходи для встановлення організатора незаконного грального закладу.

За фактом надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу поліцейськими розслідується кримінальне провадження за ч.1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Правоохоронці Івано-Франківщини звертаються до громадян: якщо ви бачите, що такі заклади функціонують, негайно повідомляйте про це на лінію “102” для оперативного та належного реагування. Нагадаємо, на виконання рішення Уряду поліція припиняє діяльність гральних закладів. Кабінет міністрів України заборонив займатися гральним бізнесом, зокрема розміщувати гральні автомати, під виглядом державних лотерей. Відповідне рішення Кабінет міністрів ухвалив 20 грудня № 1325-р, чим скасував постанову №128/1037 про лотереї від 2002 року, йдеться у дописі.

Нагадаємо, у Калуші поліція припинила діяльність незаконного грального закладу. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...