Мед Атлант

На міському озері рибпатруль спіймав порушників

14 червня 2020 року “на гарячу лінію” Івано-Франківського рибпатруля надійшла інформація від небайдужого громадянина, що на міському озері міста Івано-Франківська відбуваються порушення Правил рибальства (вилов риби в забороненому місці).

Державними інспекторами рибпаруля, що оперативно прибули на місце, близько 9 ранку проведено профілактичні бесіди з особами, що порушували п. 3.15 Правил любительського і спортивного рибальства.
Складено 9 адмінпротоколів по ст.85 ч.3, згідно яких винесено попередження (риби особами, що здійснювали порушення, виловлено не було).

Довідкова інформація:

Порушення правил рибальства (ст. 85 ч.3) – тягне за собою попередження або накладення штрафу на громадян від двох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і попередження або накладення штрафу на посадових осіб – від десяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Якщо Ви стали свідками порушень Правил любительського і спортивного рибальства, порядку придбання чи збуту риби та інших водних ресурсів – телефонуйте на «гарячу лінію» Івано-Франківського рибоохоронного патруля: (097) 392-72-80

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...