Мед Атлант

У Франківську прощаються з загиблим бійцем Дмитром Бутом

Сьогодні, 16 червня, у Франківську прощаються із загиблим воїном Дмитром Бутом.

Дмитро Бут загинув на Сході 11 червня. Йому було 38 років. На військову службу за контрактом призваний Івано-Франківський міський військовий комісаріат. Служив з березня.

У героя залишився маленький син.

“Прощання з Воїном Дмитро Бут! Вічная пам’ять Герою Української Нації!” – написав у мережі Олег Мельник. 

Фото: Олег Мельник.

Дмитро Бут медиком за освітою, грав на гітарі у гуртах “Фляшка Нізвідки”, “Листопад”, “Бренді рокс”.

“Діма” – пам’ятаю ще з дитинства нашкрябаний на стіні напис в під’їзді сталінки в самому середмісті. Діма жив з бабусею в квартирі над нашою. Діма був стариший на 4 роки. Діма любив рок і грав на гітарі. Діма вчився в медуніверситеті. Діма був онуком колишнього директора локомотиво-ремонтного заводу, якого мій тато, який там працював, з повагою називав просто по прізвищу “Чорний”. Ще малою пам’ятаю історію, яку він розповідав як Чорний дав татові кваритиру, коли я народилася і ми з мамою жили то в одних дідуся з бабусею, то в інших і ми переїхали сюди – в будинок в самому центрі, з яким в мене пов’язано багато спогадів. В будинках навколо жило багато працівників ЛРЗ і всі діти разом дружньо грались в зеленому дворі – лазили по горіхах і аличі, садили квіти, грали в хованки і лови, палили вогнище і пекли картоплю, в нашому дворі навіть печериці росли! – згадує про Дмитра Mariya Kozakevych

“Ми щиро тішимось коли Бог дає нам вірних та хороших друзів, але безмежно сумуємо, якщо він їх забирає… ми дуже рідко бачимось, але ви завжди зі мною. Спочивай з миром”, – написав Andrii Husak.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...