Мед Атлант

Чому роутери від TP-LINK увійшли до трійки найкращих у 2020 році

Оновлення маршрутизатора може збільшити швидкість бездротового зв’язку, особливо якщо ви переглядаєте відео у високій якості або граєте в ігри онлайн. Новий маршрутизатор також поліпшить покриття бездротової мережі, зберігаючи конфіденційність ваших даних. У цій статті ми розглянули доступні маршрутизатори й вибрали трійку найкращих, які можна купити у 2020 році в Україні.

TP-Link Archer C1200

Такий роутер обирають ті, хто бажає розширити мережу покриття, але має обмежений бюджет. TP-Link ідеально підходить для будинку, де потрібне просте мережеве з’єднання. Іншими словами, цього вистачить для перевірки електронної пошти, перегляду веб-сторінок і передачі звичайних мультимедіа.

Маршрутизатор оснащено дводіапазонними швидкостями класу AC1200 (300 Мбіт/с при 2,4 ГГц, 867 Мбіт/с при 5 ГГц), двома портами USB та портами Gigabit Ethernet. Попри те, що ці технічні характеристики вважають базовими, їх цілком достатньо для гарного бездротового зв’язку. Купити роутер TP-LINK у Києві можна в інтернет-магазині Київстар на shop.kyivstar.ua. До речі, мало маршрутизаторів можуть конкурувати з TP-Link Archer C1200 за ціною.

Але якщо ви плануєте здійснювати потокову передачу даних 4K або виконувати завдання, що вимагають великих обсягів даних, шукайте потужнішу модель.

TP-Link Archer AX6000

Модель Archer AX6000 з підтримкою Wi-Fi 6 — чудовий двохдіапазонний маршрутизатор, що забезпечує швидкість до 4 804 Мбіт/с в діапазоні 5 ГГц та до 1148 Мбіт/с в діапазоні 2,4 ГГц. Пристрій сумісний з важливими новими технологіями, такими як OFDMA та MU-MIMO. Наявний порт USB-C для зарядки та високошвидкісної передачі даних, а також дев’ять портів Gigabit Ethernet.

У цьому маршрутизаторі використовується запатентована технологія: програмне забезпечення, що переміщує пристрій між смугами, якщо одна смуга занадто перевантажена. Роутер сумісний з віртуальним асистентом Amazon Alexa, якщо ви коли-небудь захочете контролювати Wi-Fi з’єднання за допомогою голосових команд. Гадаємо, це зручно, наприклад, батьки зможуть проконтролювати, щоб їхні діти дійсно вчилися.

Багато виробників маршрутизаторів вже випускають моделі Wi-Fi 6 (шостого покоління), але їх, на жаль, ще не можна придбати в Україні.

Asus ROG Rapture GT-AX11000

Цей роутер чудово підійде для геймерів та всіх, хто мріє про найшвидшу мережу. Якщо ви у пошуках роутера, спеціально призначеного для інтенсивних ігор, то вже його знайшли. Впевнено зупиняйтеся на моделі Rapture, що створена для розпізнавання й надання переваг ігровим сервісам, ігровим пристроям та пакетам ігрових даних, аби ніщо не впливало на продуктивність.

Справою керує чотирьохядерний процесор 1,8 ГГц, тому вам не потрібно занадто турбуватися про перемикання налаштувань або режимів. Маршрутизатор також повністю підтримує Wi-Fi 6. Коли ви почнете грати на пристроях шостого покоління, у вас уже буде вдома найкращий сигнал, якого вистачить на роки.

І навіть, якщо ви маєте багато гаджетів, розподілених на великій площі приміщення, маршрутизатор може з’єднувати кілька пристроїв Asus разом для надійнішої та кращої продуктивності. Сподіваємося наші рекомендації допоможуть обрати пристрій, який відповідатиме вашим потребам.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...