Мед Атлант

Уряд продовжить карантин до 31 липня

Кабінет міністрів продовжить дію адаптивного карантину до 31 липня.

Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні уряду 17 червня, пише “УП“.

“Враховуючи зростання кількості коронахворих ми продовжим дію адаптивного карантину до 31 липня цього року. Також сьогодні ми розглянемо запропонований Міністерством охорони здоров’я оновлений підхід до адаптивного карантину, який передбачає можливість посилення карантину в окремих регіонах, якщо цього вимагатиме ситуація”, – зазначив Шмигаль.

Шмигаль наголосив, що за останній тиждень на коронавірус захворіло 4853 людини. Це найбільше число за весь час пандемії в Україні. За словами прем’єра, уряд розуміє, що українці втомились від карантинних обмежень, але коронавірусна загроза нікуди не поділася.

Шмигаль підкреслив, що масковий режим, соціальна дистанція, дезинфекція, це прості речі, які дозволять вберегти своє життя та захистити інших до моменту, поки не буде винайдено хоча б ефективний протокол лікування COVID-19.

На засіданні уряд планує також змінити графік початку роботи в окремих сферах і галузях: щоб розтягнути в часі “години пік”, коли люди заповнюють громадський транспорт. Шмигаль закликав міських голів випустити на лінії максимальну кількість громадського транспорту.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...