Мед Атлант

У працівника Верховинського районного суду виявили COVID-19 – карантин посилили

В одного з працівників апарату Верховинського районного суду  підтверджено діагноз COVID-19.

Про це інформує пресслужба суду.

У зв’язку з цим  просять учасників судових процесів та відвідувачів, участь яких у розгляді справ не є обов’язковою, утриматись від відвідування приміщення суду.

З метою безпечного перебування в приміщенні суду  проведено прибирання дезінфекційними засобами всіх поверхонь, вжито заходів до самоізоляції осіб, які безпосередньо контактували з   хворим, вживаються заходи до тестування всіх працівників суду.

Повідомляють, що Верховинський районний суд працює і  не припиняє здійснення судочинства.

У зв’язку із наведеним, з метою дотримання карантинних заходів рекомендуємо учасникам судових засідань, участь яких не є обов’язковою,  звертатись до суду в електронній формі на e-mail: [email protected], поштовим зв’язком   із заявами про розгляд справ у їхній відсутності за наявними в справі матеріалами, – йдеться у повідомленні.

Особам, які бажають звернутись до суду, просять  всі документи подавати до суду також у один з вище зазначених способів.

Окрім цього, на період карантину забороняється пропуск до приміщення суду осіб без вдягнутих засобів індивідуального захисту (респіратора або захисної маски).

Зазначені обмеження встановлені з метою непоширення захворювання серед населення та безпеки громадян, а тому просимо з розумінням віднестись до ситуації, яка склалась в суді.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...