Мед Атлант

У найближчі дні на Франківщині – дощі та грози. КАРТА

Найближчі дні на Франківщині будуть дощі, грози, можливий град.

Протягом доби 22 червня по області та місту очікується значний дощ, гроза, місцями град, шквалисте посилення вітру 15-20 м/с. (1 рівень небезпечності, жовтий).

Про це інформує Український гідрометцентр.

Понеділок нічого нового також у синоптичній ситуації не принесе. Дощі, грози, дощі, грози.  У грозах місцями можливі шквали, град, сильні зливи. Вітер переважно північно-східний, невеликий або помірний. Температура повітря в Україні завтра поки що без особливих змін, +26+30 градусів, на Заході +23+27 градусів. У вівторок-середу спека послабне, температура повітря знизиться до +23+26 градусів, проте у другій половині тижня знову почне підвищуватися. Тому поки що стежимо за артеріальним тиском, читаємо розумних притомних авторів, малосолим огірки, обриваємо черешні, готуємося до малинно-вишневих компотів і не пхаємося у місця масового скупчення людей, – написала у фейсбуку синоптик Наталка Діденко. 

23 червня також очікуються грози та дощі. Вітер – північно-західний. Дощі прогнозують і вдень, і вночі.

24 червня температура вдень  – до 23 градусів тепла. І на цей день прогнозують опади.

Температура повітря 25 червня підвищиться до 24 градусів. Дутиме східний вітер – 3 – 8 м / с. І вдень, і вночі нас чекають дощі та грози. Таку ж погоду прогнозують і на 26 червня.

27 та 28 червня опадів не передбачається. Температура повітря тоді буде до 25 градусів тепла вдень. Уночі – до 16 вище нуля.

Читайте також: Через сильні дощі у Татарові підтопило будівлі та господарства. ФОТО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...