Мед Атлант

Суд у справі підозрюваного у летальній ДТП депутата перенесли – Проців не з’явився

Сьогодні, 21 червня, у Долинському районному суді відбулося підготовче засідання у справі щодо смертельного ДТП, де загинуло двоє дітей та жінка. Обвинувачуваним у справі є депутат Підберезької сільради Богдан Проців. Справу веде суддя Лицур.

На засідання не з’явилися двоє захисників – Любчик і Хомин. Не прибула потерпіла Опанасюк (мати загиблої жінки) та обвинувачений Проців. Чому Проців не прийшов – не відомо. Захисник потерпілих Петрик подав клопотання про перенесення підготовчого засідання, оскільки він на самоізоляції.

Проців наразі знаходиться під заставою.

Читайте також: У Франківську обирають запобіжний захід винуватцю смертельної ДТП на Долинщині: підозрюваного привезли на каталці. ФОТО

 Депутату, який скоїв смертельну ДТП на Долинщині, змінили запобіжний захід

Прокурор повинен з’ясувати, чому він не з’явився у суд. У зв’язку з відсутністю обвинуваченого та адвоката засідання перенесли на 14 липня.

Нагадаємо, аварія сталася у селі Княжолука на Долинщині 10 липня минулого року.

Читайте також: В поліції розповіли деталі смертельної ДТП на Долинщині, де загинули двоє маленьких дітей. (Відео з місця ДТП)

Внаслідок лобового зіткнення автомобілів загинуло двоє дітей, а двоє дорослих травмувались. Згодом у лікарні померла і мати хлопчиків.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...