Мед Атлант

У мережі опублікували відео дамби у Рожнятові під час повені

Як ми вже повідомляли, внаслідок інтенсивних опадів 22.06.2020 на території 12 адміністративних районів (Верховинський, Тлумацький, Снятинський, Коломийський, Тисменицький, Долинський, Калуський, Богородчанський, Галицький, Рожнятівський, Косівський райони та Івано-Франківська міська рада) в 38 населених пунктах підтоплено 43 житлових будинки.

Окрім того, підтоплено 92 дворогосподарства, 21 присадибну ділянку та понад 5 га сільгоспугідь.

Для надання допомоги населенню в ліквідації наслідків негоди було здійснено 47 виїздів, всього залучено 67 од. техніки та 239 чол., з них від У ДСНС в області 58 од. техніки та 221 чол.

Працівниками пожежно-рятувальної служби відкачано воду з 24 житлових будівель та 5 об’єктів, відведено воду з 24 дворогосподарств , розчищено 2 ділянки автомобільної дороги від зсуву ґрунту протяжністю 56 м, прибрано 4 повалених на проїжджу частину дерева, евакуйовано з зони підтоплення 2 осіб, надано допомогу по буксируванню із зони затоплення водіям 4 транспортних засобів, в яких перебувало 7 осіб та 2 собаки, завантажено в гелікоптер ДСНС України «Eurocopter Н225» 2150 кг продуктів харчування (мука, цукор, крупи, хліб) для мешканців Верховинського району, з котрими через негоду було відсутнє транспортне сполучення.

Владимир Муссур опублікував в мережі відео дамби у Рожнятові під час повені.

Опубліковано Муссуром Володимиром Понеділок, 22 червня 2020 р.

Опубліковано Муссуром Володимиром Понеділок, 22 червня 2020 р.

Читайте також: В Обертині підтопило 40 господарств з будинками, людей евакуйовують. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...