Мед Атлант

Яким буде новий регіональний ТРЦ в Івано-Франківську?

В кінці 2021 року планується відкриття найбільшого в регіоні торгово-розважального центру загальною площею близько 60 000 кв.м., побудованного на базі ТРЦ “Велес” за адресою: м.Івано-Франківськ, вул.Вовчинецька, 225 А.

Це буде перший в Івано-Франківську об’єкт обласного значення, який забезпечить потреби міста та області в якісних торгових площах.

Вже відомі деякі якірні орендарі:

– продуктовий супермаркет «Сільпо» новітнього формату,
– дитячий розважальний центр Fly Kids,
– кінотеатр «Планета кіно» на 6 кінозалів.

Також, нещодавно були підписані угоди з національними мережами магазинів:
– електроніки та побутової техніки Eldorado,
– мобільного зв’язку Vodafone та «Київстар»,
– ювелірних виробів «Золотий Вік».

Юрій Кізім, керівник проекту, розповів про хід робіт:

Попри ситуацію з карантином — будівельні роботи продовжуються. Наразі каркас будівлі готовий на 85-90%. Вже повністю змонтовано 2/3 частини даху та проводиться підготовка до облаштування мезоніну кінотеатру.
Оновлення фасадів і третього поверху діючої частини ТРЦ «Велес» пройде паралельно із будівництвом нової черги. В результаті відбудеться поєднання двох будівель в єдиний торговий простір — як архітектурно, так і концептуально.

Наразі, відвідуваність та обороти існуючого ТРЦ „Велес“ швидко відновлюються після карантинних обмежень, що дає надію на стабільні темпи будівництва нового корпусу.

Франківчани можуть проголосувати за те, яким буде новий регіональний ТРЦ. Для цього треба заповнити АНКЕТУ за посиланням https://cutt.ly/kuO724y  . Думка людей надзвичайно важлива!

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...