Мед Атлант

Франківського підприємця зобов’язали демонтувати огорожу навколо самовільно зайнятої землі в Рибному

Прокуратура Івано-Франківської області через апеляцію зобов’язала підприємця демонтувати огорожу навколо самовільно зайнятих земельних ділянок у Рибному.

Cуд апеляційної інстанції залишив без змін судове рішення, яким задоволено позов прокуратури Івано-Франківської області про усунення перешкод у користуванні земельними ділянками лісогосподарського призначення та природно-заповідного фонду. Про це інформує пресслужба прокуратури Івано-Франківської області.

Встановлено, що у 2005 році між сільською радою та підприємцем укладено договір оренди вказаних земель.

У 2012 році судом договір визнано недійсним, а суб’єкта господарювання зобов’язано привести земельні ділянки у придатний для користування стан та повернути їх законному володільцю – державному підприємству, що є постійним лісокористувачем.

Незважаючи на це, відповідач не вжив заходів для демонтажу огорожі по периметру земель, через що працівники підприємства та звичайні громадяни не мали доступу них.

11 лютого 2020 року суд зобов’язав підприємця демонтувати огорожу за власний рахунок. Сторона захисту вказане рішення оскаржила. Однак колегія суддів апеляційного суду погодилась із позицією прокуратури та залишила рішення суду першої інстанції без змін, а апеляційну скаргу без задоволення.

Читайте також: Через підтоплення Тролейбусної – Хіміків розпочали кримінальне провадження.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...