Мед Атлант

“Ми знайомі з дитинства”: актори франківського драмтеатру розповіли свою історію кохання

Як раніше повідомляло “МІСТО“, 7 червня одружились актори франківського драмтеатру Галина Баранкевич та Олексій Лейбюк. 

В інтерв’ю для газети “Нова зоря” закохані розповіли свою історію кохання та про те, як епідемія та повінь стали перешкодою для найважливішого дня у їхньому житті – дня шлюбу та весілля.

Як розповіла Галя, майбутня пара була знайома з дитинства. Дівчина товаришувала з двоюрідною сестрою Олексія Оксаною. Тому вони часто бачились з хлопцем та його братом Павлом.

Коли я почала працювати в драмтеатрі, то познайомилась з пані Оксаною, яка працювала заввідділом кадрів. Ми всі знали, що у неї є два сини. Коли я співставила імена, то зрозуміла, що я їх знаю. Це мама Олексія, – ділиться Галина.

Олексій розповідає, що навчався у Києві, але саме завдяки Галі я повернувся працювати до рідного міста, як актор і режисер.

Нас поєднала спільна справа і дружні стосунки, -каже він.

За словами Галі, Олексій завжди підтримував її у складних ситуаціях. А минулого року їхня дружба переросла в кохання, коханий освідчився дівчині. А в січні цього року пара вже почала планувати весілля.

Ми планували одружитись у травні, однак моя мама наполягала на даті – 7 червня, яка припала на неділю. Це дуже урочисте свято – Зіслання Святого Духа. І ми погодились, – каже Олексій.

Але в березні оголосили карантин. Він тривав і в квітні, і в травні. Тому весілля 7 травня довелося скасувати.

Тоді ми вирішили обвінчатись, а церемонію провести в приватній садибі серед лісу і запросити усього 30 гостей. Ми знайшли чудове місце, про все домовились і заспокоїлись, – ділиться Галя.

Але в той період почались дощі, які лили упродовж два тижнів.

За шість днів до весілля ми приїхали в садибу, щоб почати приготування, але під ногами замість землі був намул. Отож, і цей варіант святкування був скасований, – каже Олексій.

Чоловік додає:

Я ж хотів перенести дату шлюбу або тільки обвінчатись. Гості взагалі не розуміли: їх запрошують, чи ні, весілля буде, чи не буде.

Гали розповідає, що молодята знову повернулись до ресторану, який замовили в січні.

За п’ять днів до весілля нам дозволили все-таки зайти в зал, а не святкувати надворі, проте кількість гостей скоротилась більше, ніж у два рази. А за три дні до весілля Міністерство охорони здоров’я України дало офіційний дозвіл на відкриття ресторанів з дотриманням усіх норм. Я стрибала від щастя, – каже вона.

Вінчання відбулося у франківській церкві  св. Кирила і Методія, а опісля – виїзна весільна церемонія.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...