Мед Атлант

Мешканцям Крихівців більше 10 років дошкуляє борщівник. ВІДЕО

Мешканцям вулиці Аматорської у Крихівцях не дає жити борщівник. Кажуть, його косять лише раз на рік, однак він знову проростає, завдаючи прикрощів.

З цією проблемою мешканців неодноразово зверталися до влади впродовж 10 років – безрезультатно. Ділянка, на якій росте борщівник, належить родині, що перебуває закордоном. Вони про неї не дбають.

Борщівник щороку тут виростає до 3 м. Його вчасно не косять – вже тоді, коли дозріває насіння й встигає поширитися городами, кажуть мешканці. Та й то лишень після звернень мешканців. Востаннє косили сьогодні, якраз перед приїздом журналістів МІСТА. До речі, останнє звернення датується зо червня.

Ось так виглядав борщівник до косіння. 

На вулиці бігають діти, можуть обпектися. Тай самі дорослі  не раз отримували опіки.

Жителі переконані, у справу повинна втрутитися сільська рада й навести лад. Натомість цю проблему ніхто як слід вирішити не бажає.

Скосили не весь борщівник.

Втім, влада, кажуть мешканці, не реагує не тільки на борщівник, але й на стан дороги. При виїзді з вулиці проводили ремонтні роботи й пошкодили асфальт. Опісля дорогу так і не відремонтували – зараз там ями. Коли її залатають, невідомо.

“Ми написали звернення, але у нас немає впевненості, що голова на це зреагує”, – каже мешканка вулиці Аматорської Любов Петрівна.

Детальніше в сюжеті:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...