Мед Атлант

Як знайти роботу в Івано-Франківську в умовах карантину

Безробіття в європейських країнах – це ще не кінець світу, однак саме у нашій державі категорично не можна собі дозволити залишитися без роботи. Знайти справу, яка буде до душі і приноситиме високий дохід в такий час дуже непросто, особливо в умовах карантину, але все ж можливо.

Пошук роботи в місті Івано-Франківськ зараз – один із найбільш популярних запитів в мережі. Дошки оголошень переповнені різноманітними вакансіями, вигідними та цікавими пропозиціями, проте найбільше – оголошеннями про пошуки роботи. В роботодавців розбігаються очі і вибрати гідного кандидата справді важко. Саме тому важливо серйозно підійти до цього завдання, щоб роботодавець зрозумів, що йому потрібні саме ви. Розповідаємо далі, як це зробити.

Перш за все необхідно зрозуміти, чим саме хочеться займатися по житті, до чого більше лежить душа і від якої роботи ви будете отримувати кайф. І тільки тоді приступати до пошуку роботи.
Далі важливо розробити грамотне резюме. Знайти роботу в Івано-Франківську не так вже й важко, але такий пункт як хороше резюме – один із найважливіших. Для того, щоб ваше резюме отримало багато відгуків від роботодавців, дотримуйтесь кількох простих правил:

1. Опишіть, що ви вмієте робити зрозумілими й доступними словами.
2. Розташуйте список попередніх місць роботи від першого до останнього.
3. Напишіть про причини звільнення з попередніх місць роботи.
4. Додайте всі освітні курси, тренінги, семінари, в яких брали участь.
5. Не забудьте залишити ваші контактні дані та посилання на соціальні мережі.
6. Додайте до резюме якісне та підходяще ваше фото.
7. Заберіть з тексту шаблонні вирази, канцеляризми та воду.
8. Напишіть хороший мотиваційний лист – чому ви хочете на цю посаду і чому мають взяти саме вас.
9. Пишіть в резюме тільки правду – на стажуванні все одно перевірять, чого ви варті.

Коли ви оформили резюме, треба обрати ресурс, на якому будете шукати роботу своєї мрії. Найпростіше і найлегше шукати вакансії на спеціальних дошках оголошень, таких як: https://besplatka.ua/uk/ivano-frankovsk/rabota. Тут розміщені всі актуальні вакансії Івано-Франківська та інших міст України.

Через карантинні обмеження не кожен керівник запросить вас на співбесіду в офіс, оскільки великий відсоток малого та середнього бізнесу тимчасово чи вже на постійній основі перейшов на дистанційну роботу. Тому будьте готові до того, що співбесіда може проводитись по відеозв’язку. Спілкуватися особисто значно простіше, однак через екран монітора легше приховати хвилювання, тому тут теж є свої плюси.

І найголовніше, що вимагається від вас – це відкинути в сторону всі страхи та сумніви. Якщо вже вирішили отримати омріяну посаду і змінити своє життя на краще, йдіть до кінця. Вихід із зони комфорту – це завжди добре, це зміни на краще. Як бачимо, хороша та високооплачувана робота в Івано-Франківську можлива лише тоді, коли ви твердо знаєте, чого хочете, впевнено йдете до своєї мети і вірите в свої сили.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...