Мед Атлант

Читайте в новому номері журналу “МІСТО”

Розслідування, провокації, репортажі, актуальні інтерв’ю… Новий №32 журналу “МІСТО” вже у продажу:

Вона думала – кохання, він використав її та ще й виклав інтимні фото в інтернет. Такі випадки не поодинокі. Існують навіть закриті групи у телеграм-каналах. Де зібрані фото та відео дівчат інтимного характеру.Чому підлітки зважуються на таке та як себе захистити – у матеріалі “Порно до 18: онлайн-бізнес без цензури”

Дитина для матері – найдорожче. Тому свою малечу мама ніколи не погодиться віддати, не дасть образити і, звичайно ж, ніколи не покине. Але чому ж тоді діти часом опиняються наодинці серед натовпу? Про це у матеріалі “Чия дитина плаче”.

Кажуть, що домашні тварини завжди схожі на своїх господарів. І якщо не зовні, то бодай темпераментом. Журналісти перевіряли цю теорію на відомих франківцях та їхніх улюбленцях. Більше у матеріалі – “Хто на кого схожий”

Реп став дуже популярним серед української молоді. Щоправда, є одне але. Здебільшого реп звучить російською. Український, на жаль, ще не такий популярний. «МІСТО» поцікавилося у франківців, чи слухають вони російську музику, чим керуються у своєму виборі, а також чи вважають небезпечним російськомовний культурний продукт.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...