Мед Атлант

У мережі шахраї вже «зливають» відповіді на ЗНО-2020

У мережі шахраї вже «зливають» відповіді на ЗНО-2020. Як і в попередні роки, соціальні мережі рясніють «привабливими» пропозиціями.

Спритники за певну плату пропонують випускникам та їхнім батькам придбати зошити сертифікаційних робіт ЗНО-2020 із відповідями до них, запевняючи в надійності й достовірності джерела інформації, щораз вигадуючи нові схеми. Наприклад, для «переконливості» надсилають лист із буцімто офіційної скриньки Українського центру оцінювання якості освіти.

Безумовно, купити можна що завгодно, але стовідсотково це не буде тест ЗНО, – повідомляє УЦОЯО.

В Українському центрі оцінювання якості освіти створено потужну систему захисту інформації  на всіх етапах підготовки та проведення ЗНО. Укладають тести і друкують сертифікаційні роботи в умовах суворої конфіденційності.

Окремо зазначимо, що деякі шахраї неправомірно ставлять наш логотип на свій сумнівний контент. За зміст таких матеріалів Український центр оцінювання якості освіти відповідальності не несе.

Зауважимо, що актуальну інформацію щодо ЗНО ви можете прочитати на нашому вебсайті, на офіційних сторінках у соцмережах FacebookInstagram та новоствореному каналі Тelegram.

Аби не стати жертвами шахраїв, робіть свій вибір свідомо, користуйтеся достовірними джерелами, критично оцінюйте інформацію! – закликають у УЦОЯО.

Читайте також: Поради тим, кого не пустили на ЗНО через підозру на коронавірус.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...