Мед Атлант

Професійний підхід та гарантія: у Франківську запрацював автоцентр “Альянс-ІФ Suzuki”

В Івано-Франківську відкрили автоцентр “Альянс-ІФ Suzuki” .


Автоцентр реалізовує автомобілі  Suzuki й надає послуги з післяпродажного та сервісного обслуговування. Тут задовольнять клієнтів – власників автівок, і тих, хто планує їх придбати.

“Альянс-ІФ Suzuki”  — офіційний дилер бренду у місті та області, основні цінності якого це щирість, справедливість, спорт та індивідуальність. Усе перелічене відображає стиль Suzuki: пригоди, подорожі і нові відкриття.


Клієнти автоцентру можуть скористатися програмою обміну автомобілів trade-in. Це заощадження часу і грошей та безпека. До речі, програма доступна і фізичним, і юридичним особам. Компанія бере на себе всі ризики, пов’язані з подальшим продажем вашого автомобіля.

Обрати автомобіль вам допоможе особистий менеджер, що займається оцінкою та діагностикою авто.
Для корпоративних клієнтів створена спеціальна програма корпоративних продажів. Діє гнучка система знижок на придбання автомобілів та надання всіх видів послуг. Доступні й послуги лізингових і страхових компаній. Також вам нададуть повний комплекс послуг з обслуговування автомобілів за стандартами корпорації Suzuki.


Що ж до тест-драйву, така послуга також наявна в автоцентрі. Замовити тест-драйв можна онлайн на сайті suzuki.if.ua. Ви обиратимете модель між SX4, Jimny та Vitara.

Сервісний центр оснащений сучасним обладнанням. Для власників авто Suzuki – доступна ціна на оригінальні запасні частини та гарантія на використані запасні частини і виконані роботи. Передбачені також бонуси та пільги. Вас забезпечують цілодобовою підтримкою і допомогою в дорозі. Комплексну діагностику тут проводять спеціалізованим діагностичним обладнанням нового покоління (SDT II – тестер). Тут вам допоможуть кваліфіковані та досвідчені працівники, які спеціалізуються на діагностичних, сервісних та ремонтних роботах.


Доступні також оригінальні запасні частини та аксесуари, що відповідають стандартам якості.

Для цілодобової підтримки розроблена програма  Suzuki Assistance. Кожен покупець авто отримує картку Suzuki Assistance і таким чином для нього доступні унікальні послуги підтримки. Спеціалісти допоможуть вирішити будь-яку проблему, до прикладу, організують консультацію лікаря чи юриста або допоможуть з евакуацією. Програма доступна для всіх автомобілів Suzuki впродовж трьох років з моменту придбання автівки в офіційній дилерській мережі.

Для клієнтів є можливість страхування від СК “Арсенал Страхування”. Ця компанія входить у ТОП-5 лідерів страхового ринку України.

Клієнтська база Компанії складає понад 3,5 млн. клієнтів. Страхові премії за підсумками 2019 р. склали понад 1,77 млрд гривень. Член ЛСОУ, МТСБУ, УОЛ та ЕВА.

Вас чекають:
відділу продажу: Галицька, 80 А
сервіс: Калуське шосе, 2 М.
Телефон: 38(0342) 74-48-00
Email: [email protected]

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...