Мед Атлант

Забрав 6 тис і втік на машині: у Франківську затримали грабіжника

Патрульні оперативно затримали ймовірного грабіжника.

Вночі екіпаж патрульних отримав повідомлення про вчинення грабежу на вулиці Бельведерській. За кілька хвилин вартові порядку прибули на місце події. До них звернувся заявник та розповів, що кілька хвилин тому незнайомий чоловік заволодів грошовими коштами у сумі 6000 гривень, та втік з місця події на автомобілі ВАЗ 2108 сірого кольору, повідомили у пресслужбі патрульної поліції області.

Схожий автомобіль охоронці порядку виявили та зупинили на вулиці Гординського. Чоловік підтвердив що мав конфлікт із заявником, проте факт крадіжки заперечив. Під час спілкування з 22-річним чоловіком, інспектори виявили відсутність посвідчення водія та помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пройшов огляд на стан сп’яніння. Результат – 0.98 проміле алкоголю в крові.

Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для встановлення обставин справи та склали на водія адміністративні матеріали за ч.1 ст.130(Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) та ч. 2 ст. 126(Керування транспортним засобом особою без відповідних документів) КУпАП.

Читайте також: Під варту з правом застави взяли грузина, що пограбував автомобіль.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...