Мед Атлант

У Коломийському районі оперативно затримали зловмисника, який обікрав будинок

Оперативні працівники Коломийського відділу за “гарячими слідами” розшукали та затримали раніше судимого прикарпатця, який вчинив крадіжку з чужого будинку. За фактом розпочато кримінальне провадження.

11 липня до поліції з заявою про крадіжку звернулась 49-річна мешканка Коломийського району. Потерпіла повідомила, що з її будинку невідома особа вчинила крадіжку грошей, у сумі близько 2000 гривень та мобільні телефони, інформує пресслужба обласної поліції.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Зловмисник проник у помешкання шляхом віджиму пластикового вікна балкону.

Співробітники карного розшуку оперативно встановили, що до скоєння злочину причетний раніше неодноразово судимий 38-річний мешканець району. Викрадені мобільні телефони та частину грошей у нього вилучені.

Наразі зловмисник затриманий у процесуальному порядку. Проводяться додаткові слідчі дії для повідомлення зловмиснику про підозру.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває.

Читайте також: У селі Тлумацького району вантажівкою крали гравій.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...