Мед Атлант

У Франківську два заклади порушили карантинний режим: склали адмінпротоколи

Минулими вихідними мобільні групи у складі з поліцейськими, фахівцями держпродспоживслужби перевірили стан дотримання карантинного режиму громадянами у закладах торгівлі, громадського харчування та нічних клубах.

Така робота здійснюється на виконання вимог відповідних рішень Кабміну у частині посилення заходів із запобігання поширенню COVID-19.

Наразі діє заборона функціонування розважальних закладів, закладів харчування і відпочинку у період з 23-ї вечора до 7 години ранку.

Відтак рейдові групи перевіряли, наскільки їх власники дотримуються визначених умов. За результатами перевірки правоохоронці склали 2 адміністративні протоколи за порушення норм, передбачених ст. 44-3 КУпАП.

До відповідальності притягуватимуться або власники, або адміністратори, які на той момент контролювали роботу розважальних закладів у нічний час і мали забезпечити її припинення після 23-ї години.

Від початку дії карантинних обмежень поліція області склала 357 протоколів за порушення карантину (ст.44-3 КУпАП), 343 з них були скеровані на розгляд судів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...