Мед Атлант

Відомий мандрівник Дмитро Комаров з дружиною відвідали на авіазліт в Коломиї. ФОТО

Як ми вже повідомляли, Коломия, минулими вихідними стала центром малої авіації України. Десятки літаків та гвинтокрилів, більше сотні пілотів прилетіли на авіазліт, аби зустрітися, поговорити, і повчитися літати між верхівками гір.

Побував на грандіозній події і ведучий тревел-шоу “Світ навиворіт” Дмитро Комаров з дружиною Олександрою Кучеренко. Попри закриття кордонів з іншими країнами, він знаходить собі цікаві справи і в Україні.

Комаров ділиться, що у п’ятницю він займався робочими справами і не планував нікуди їхати, пише “ТСН“.

З огляду на божевільну зайнятість, я думав поїхати кудись в ліси під Києвом. Якби не SMS від пілота Ігоря Табанюка, з яким ми минулого року встановили рекорд і зняли фільм: “Приїжджай до нас в Коломию на авіазліт”. Нагадаю, восьма година вечора. П’ятниця. А зліт завтра. Дивлюся карту. Розумію, що їхати 8-10 годин. А треба ще дружину попередити, – поділився Комаров.

Врешті, подружжя вирішило все ж таки поїхати і розбило свою подорож на дві частини:

5-7 хвилин роботи з картою, швидкі роздуми, і ось рішення готове: розбиваємо дорогу в Карпати на дві частини: вночі їдемо до Львова, трохи спимо, трохи гуляємо. І встигаємо на вечірню частину зльоту в Коломию, щоб політати над горами, а разом з тим машину тестувати якраз в її стихії – в горах, – розповів ведучий.

instagram.com/komarovmir 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...