Мед Атлант

Колишній заступник голови Франківської ОДА працюватиме в управлінні Укрзалізниці

Минулого тижня Дмитро Романюк завершив роботу на посаді заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації. Сьогодні, 17 липня, стало відомо, що він працюватиме в управлінні Укрзалізниці.

Нового працівника привітав у соцмережі т.в.о. голови Укрзалізниці Іван Юрик, інформують “Вікна”.

“Підсилюємо управлінську команду! Дмитро Романюк, радо вітаємо в Укрзалізниці. Вертикаль управління взаємовідносинами з органами державної влади — непроста. Укрзалізниця на шляху структурної трансформації й підготовки до нового конкурентного ринку. Зараз, як ніколи, потребує посилення взаємодія по лінії «залізничний бізнес-держава». Професійна координація роботи на цьому напрямку сприятиме розвитку компанії та підтримці важливих для нас законодавчих ініціатив. Перші задачі для Дмитра — реформа податку на землю для з/д транспорту, ефективна взаємодія з місцевими органами влади щодо реєстрації земельних участків компанії, компенсації за пільговий проїзд, нова модель фінансування приміських перевезень. Як завжди — чекаємо швидких та якісних результатів!”, — зазначив Іван Юрик.

Дмитро Романюк зайняв посаду директора з управління взаємовідносинами з органами державної влади.

“Для Укрзалізниці важливо створити систему взаємодії з органами державної влади. Зараз компанія, як ніколи, потребкє державної підтримки та схвалення низки важливих для галузі законопроєктів та рішень. Маю чітку стратегію та бачення реалізації поставлених завдань”, — наголосив Дмитро Романюк.

Підсилюємо управлінську команду! Дмитро Романюк – радо вітаємо в Укрзалізниці. Вертикаль управління взаємовідносинами…

Опубліковано Ivan Yuryk Четвер, 16 липня 2020 р.

Нагадаємо, Дмитро Романюк раніше 10 місяців пропрацював на посаді заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації. За його словами, за цей час спільно з командою вони встигли реалізувати ряд важливих проєктів, ефект яких буде довготривалим.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...