Мед Атлант

На Франківщині знайшли порушення протиепідемічних вимог в 70 % перевірених закладів харчування

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківський області продовжує роботу щодо контролю за станом організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування.

Так, 12 липня спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби Прикарпаття за участю представників поліції та ЗМІ провели моніторингові відвідування закладів громадського харчування щодо дотримання ними карантинних обмежень, інформують на сторінці відомства у фейсбуку. 

Всього перевірили 172 заклади; з них працювали 142. Масові заходи проводились в 44 закладах, 70 % яких порушували протиепідемічні вимоги. Із 17 весіль, що проводились 12 липня, лише 4 відбувались без порушень.

В кожному районі створені робочі групи у складі представників Держпродспоживслужби, Національної поліції та органів місцевого самоврядування з метою проведення протягом 18-19 липня 2020 р. моніторингових відвідувань закладів громадського харчування для перевірки дотримання ними протиепідемічних заходів.

“Також відповідно до змін, внесених до Постанови Кабінету міністрів України № 392 від 20.05.2020 р., будуть проводитись перевірки щодо дотримання закладами громадського харчування часового терміну роботи (лише до 23-00 год.). Доводимо до відома, що відповідно до п. 5 Протоколу № 29 від 30.06.2020 р. засідання Регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій при Івано-Франківській ОДА, при встановленні повторних порушень санітарно-епідемічних вимог на підконтрольних об’єктах, будуть подаватись пропозиції місцевим комісіям з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій для прийняття рішення щодо призупинення їх роботи”, – повідомляють у Держпродспоживслужбі.

Читайте також: Під ОДА знову протестують проти заборони проведення весіль.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...