Мед Атлант

Надвірна отримала чергову партію допомоги від Польщі

Партнерське місто побратим Пруднік (Польща) надало громаді м.Надвірна, а саме комунальним службам міста, чергову благодійну допомогу у вигляді генераторів, мотопомп та водяних рукавів.

В 20-х числах червня в Надвірнянщині вирувала негода, яка накоїла багато лиха. Повінь завдала значні збитки і Надвірній: зруйновано береги річки Бистриця-Надвірнянська та Стримба, за попередньою інформацією затоплено понад 20 вулиць та 250 домоволодінь та міський парк, зруйновано 3 пішохідні містки через річку Стримба, затоплено І-й та ІІ-й підйоми водозабору КП “Надвірнаводоканал”. І це ще не весь перелік збитків, які накоїла стихія. На сьогоднішній день в комунальних службах є проблеми із оснащенням обладнанням, яке б допомогло оперативно ліквідовувати наслідки стихій.
В рамках угоди про співпрацю між нашими містами міська рада м.Пруднік нещодавно прийняла рішення про надання гуманітарної допомоги комунальним службам міста у вигляді 2 генераторів, 3 мотопомп та 6 водяних рукавів. Вищевказане обладнання дозволить швидко реагувати на виникнення надзвичайних ситуацій та покращить матеріально-технічну базу комунальних служб м.Надвірна.

Як зазначив в.о.міського голови Тарас Пекарський, вже за 20 років співробітництва нам вдалось налагодити між нашими містами партнерські відносини, які дають певні результати. Кожен рік ми відчуваємо підтримку та допомогу від наших міст-побратимів, а це оздоровлення та реабілітація учасників Революції Гідності та бійців АТО, табори відпочинку для українських дітей, щорічна благодійна допомога Надвірнянському будинку дитини, надвірнянським медикам, рятувальнкам, БФ «Карітас-Надвірна», реалізація спільних проектів тощо. І сьогодні ми знову стали свідками чергової підтримки від нашого міста-побратима Пруднік.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...