Мед Атлант

Поліція повідомила про підозру організованій групі, яка продавала наркотики через «телеграм-канал»

На початку квітня поточного року детективи слідчого управління ГУНП спільно із працівниками управління протидії наркозлочинності ГУНП під процесуальним керівництвом прокуратури Івано-Франківської обаласті затримали групу осіб, які займалися розповсюдження особливо небезпчених наркотичних засобів через інтернет-меседжер «телеграм-канал».

До складу злочинної групи входили троє осіб віком 23-25 років, які являлись жителями обласного центру та Калуського району.

Встановлено, що організована група налагодила розгалужену мережу систематичного збуту особливо небезпечних наркотичних засобів. Свій «товар» вони збували на території м. Івано-Франківська та м. Калуша шляхом приховання на місцевості – в так звані «закладки».

Під час проведення обшуків у помешканнях затриманих вилучено розфасовані у пакетики особливо небезпечні наркотичні засоби, ваги, засоби для подріблення, матеріали для фасування, банківські картки на які здійснювалось надходження коштів від незаконного збуту наркотичних засобів, рекламні стікери «телеграм-каналу», через який здійснювався збут наркотичних засобів.

Крім того, в ході обшуку вилучено більше 30 рослин коноплі, які учасники організованої групи вирощували з метою виготовлення та збуту наркотичних засобів.

Усіх учасників організованої групи затримано, повідомлено їм про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 306, ч. 2 ст. 310, ч. 2 ст. 317 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...