Мед Атлант

Минулих вихідних на Прикарпатті у ДТП одна особа загинула, ще дві – травмувалися

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками трапилася на Тисмениччині, з потерпілими у Надвірнянському та Рожнятівському районах. Слідчі розпочали кримінальні провадження і з’ясовуються всі обставини.

Вчора, 20 липня о 18 годині 20 хвилин сталася смертельна аварія у селі Угринів, Тисменицького району. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 59-річний місцевий мешканець, керуючи скутером «Honda Lead», на заокругленій ділянці дороги не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого заїхав у бордюр.

В результаті аварії скутерист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці події.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ККУ.

Ще одна аварія сталася 18 липня у смт. Битків, Надвірнянського району. Слідчі встановили, що близбко 02:00 год. на автодорозі сполученням «Битків-Білозорино» у темну пору доби водій, керуючи автомобілем Skoda», скоїв наїзд на пішохода та втік з місця аварії.
Внаслідок ДТП 57-річного пішохода з травмами госпіталізований в хірургічний відділ Надвірнянської ЦРЛ.

У ході проведених пошукових заходів поліцейські оперативно по «гарячих слідах» встановити особу водія-втікача та розшукали його за місцем проживання. Йдеться про 27 – річного мешканця району.

Водій так і не пояснив, що трапилось та чому він втік з місця аварії. Його поліцейські перевірили на стан сп’яніння – 0.26 проміле (станом на 4 годину ранку).

Слідчі затримали водія в порядку ст.208 КПК. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру за ч.2 ст.286 ККУ.

Аварія, у якій постраждав водій скутера трапилася 18 липня о 23:00 в смт. Перегінське, Рожнятівського району. Попередньо встановлено, що 51-річний мешканець, керуючи скутером «Viper Active», не переконався в безпечності руху та допустив зіткнення із автомобілем «Daewoo Lanos», під керуванням 26-річного мешканця району. Внаслідок ДТП водія скутера з травмами доставлено до лікувального закладу.

Водій автомобіля – тверезий.

Водій двоколісника перебував у алкогольного сп’яніння – 1,22 проміле. На нього складено протокол за Ст. 130 КУпАП.

Дані транспортні засоби вилучено та доставлено на територію Рожнятівського відділення поліції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...