Мед Атлант

Антитерористичні навчання на Франківщині: СБУ знищує “диверсантів”, що планують “теракти”

Перша фаза планових тактико-спеціальних навчань під керівництвом координаційної групи Антитерористичного центру при Управлінні Служби безпеки України розпочалася в Делятинській об’єднаній територіальній громаді.

До заходів залучені підрозділи СБУ, Збройних Сил України, Національної поліції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Національної гвардії, Держприкордонслужби, а також представники органів державної виконавчої влади і місцевого самоврядування, інформує пресслужба СБУ.

За сценарієм тренувань, умовна «диверсійна група» прибула в гірську частину території Прикарпаття для вчинення диверсії на одному з військових об’єктів. Також серед завдань «зловмисників» – серія «терактів» на місцевих об’єктах критичної інфраструктури.

Наразі правоохоронці вживають комплекс заходів щодо виявлення і знешкодження умовних «диверсантів».

Організатори навчань звертаються до жителів і гостей району з розумінням поставитися до можливих перевірок документів і транспортних засобів. Тренування відбуваються у межах чинного законодавства і покликані вдосконалити алгоритми дій відповідних підрозділів щодо попередження та нейтралізації терористичних загроз, – пишуть в СБУ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...