Мед Атлант

На Верховинщині оперативно затримали грабіжника-рецидивіста

Правоохоронці Верховинщини затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюються у відкритому заволодінні чужим майном. За фактом грабежу слідчі розпочали кримінальне провадження.

Вчора, 23 липня близько 19 години на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки району. Потерпіла розповіла, що у своєму будинку виявила невідомого, який здійснював крадіжку її речей та, побачивши господиню, з місця події втік.

Уже за декілька годин поліцейським вдалося встановити та розшукати грабіжника. Ним виявився 22-річний мешканець Городенківського району. Який раніше судимий за вчинення майнових злочинів.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисник скористався тим, що двері до будинку були відкритими і навкруг нікого не було, проник до середини, звідки поцупив речі господині. При виході його помітила жінка, яка негайно викликала поліцію.

Зловмисника слідчі затримали в порядку статті 208 КПК України. Наразі вирішується питання про повідомлення йому підозри за ч.2 ст. ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере чоловіку запобіжний захід. За таке правопорушення йому загрожує максимальне покарання до шести років позбавлення волі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...