Мед Атлант

ТОП-10 книг з психології, які назавжди змінять ваше життя

Саморозвиток зараз в тренді. І ніщо так не допомагає розвиватися, як хороша книга. І якщо художня література розвиває нашу уяву, збільшує словниковий запас та зміцнює пам’ять, то є категорія книг, які допомагають розібратися із собою, з оточенням та світом. Це психологічні книги, які сьогодні особливо актуальні. “МІСТО” пропонує 10 книг по психології, які допоможуть краще пізнати себе та змінити життя.

Магія ранку. Як перша година визначає ваш успіх

Автор: Хел Елрод

Книга про те, як важливо прокидатися рано і що це нам дає, з аргументами, фактами та прикладами з життя. Коротко, доступно й цікаво викладені покрокові інструкції, що потрібно робити вранці, щоб день пройшов насичено і вдало.

 Ігри, в які грають люди. Психологія людської долі

Автор Ерік Берн

Автор розповідає про маніпуляції людей, пояснює, чому вони чинять так чи інакше, допомагає зрозуміти інших. Книга важка в прочитанні, потребує неодноразового перечитування, щоб зрозуміти суть.

Ніколи не їжте наодинці та інші секрети успіху завдяки широкому колу знайомств

Автор Кейт Феррацці

В книзі описано, як корисні знайомства можуть змінити життя. Автор на своєму власному прикладі показує, як нетворкінг та правильна комунікація змінили його життя та зробили відомим.

Ліки від кохання та інші оповіді психотерапевта

Автор: Ірвін Ялом

Зручне крісло у напівзатемненому кабінеті, уважний психотерапевт, який вислухає всі ваші спогади і вирішить усі проблеми… Як це все відбувається насправді, розповідає автор книги психотерапевт Ірвін Ялом на прикладі своїх пацієнтів.

Людина у пошуках справжнього сенсу. Психолог у концтаборі

Автор: Віктор Франкл

Автор книги пережив ув’язнення в концентраційних таборах Дахау і  Освенцимі. Після всього побаченого та пережитого він написав психологічну книгу про сенс життя.

Психологія сексуальності

Автор: Зигмунд Фрейд

Фрейд в цій роботі зачепив закриту тему, враховуючи, що книга вийшла друком у 1905 році. Вчений вперше торкнувся питання дитячої сексуальності, розглянув природу статевого потягу і різних сексуальних відхилень — перверсій.

Мистецтво мислити масштабно

Автор: Девід Шварц

Книга про те, як правильне мислення та настрій можуть змінити все. Автор ділиться порадами та практичними рекомендаціями, які допоможуть досягти успіху в кар’єрі, особистому житті та громадському житті.

Витончене мистецтво забивати на все

Автор: Марк Менсон

В сучасному світі, повному негативу, дуже складно самому “не вляпатися” в той негатив. А чи не хотіли ви коли-небудь навчитися не сприймати всі негаразди близько до серця і просто забивати на все? Книга вас навчить.

Не ний. Тільки той, хто припинив нарікати на долю, може стати багатим

Автор: Джен Синсеро

Люди, які завжди нарікають на свою нещасливу долю, на складнощі життя та перепони на своєму життя, не приваблюють. Таких нитиків завжди хочеться уникати. Книга доводить, що так і треба робити. А ще – самому боротися зі звичкою жалітися.

Вийди із зони комфорту. Зміни своє життя

Автор: Брайан Трейсі

Processed with VSCO with s2 preset

У книзі доведено, що стояти завжди на місці – неправильна тактика. Вихід із зони комфорту – ось запорука успіху. Автор розповідає як вирішувати складні завдання, виявляти свої резерви, правильно розставляти пріоритети, а також дає практичні поради.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...