Мед Атлант

На Івано-Франківщині запрацювала дванадцята поліцейська станція

В смт. Солотвино, що в Богородчанському районі 30 липня урочисто відкрили поліцейську станцію.

Це вже дванадцята поліцейська станція на Прикарпатті. ЇЇ створення та відкриття стало можливим завдяки спільним зусиллям поліції Івано-Франківщини та представників селищної ради.
Урочисто відкрили станцію начальник Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області Володимир Голубош, заступник начальника обласної поліції Остап Білейчук, керівник Богородчанського відділу поліції та представники селищної ради смт. Солотвино. Прийшли на відкриття й місцеві мешканці.
«Успішність громад – це якісна освіта, медицина, культура та найголовніше -безпека. Безпека – це сервісна послуга, яка повинна забезпечити максимальний порядок і комфорт у будь-якій громаді. Ми й надалі будемо здійснювати превентивну роботу, щоб прикарпатці відчували себе максимально комфортно. Можу впевнено сказати, що тепер поліцейські оперативніше реагуватимуть на виклики мешканців смт. Солотвино та наближених сіл. А співпраця поліції і громади буде плідною!», — зазначив Володимир Голубош.

Людям відтепер не потрібно буде їхати в райцентр чи у відділення поліції зі своїми проблемами. Тепер вони звертатимуться прямо до свого поліцейського.
У станції, яка розмістилася у приміщенні селищної ради, працюватимуть двоє дільничних офіцерів поліції та один наряд працівників сектору реагування патрульної поліції. Поліцейські матимуть змогу швидше реагувати на правопорушення у населеному пункті, а людям буде значно простіше отримати допомогу поліції.
Станція обладнана комп’ютерною технікою, створені комфортні умови для спілкування громадян зі своїм дільничним, розміщено інформаційні стенди.
Відкриття таких поліцейських станцій – це крок до зміни системи взаємовідносин між населенням та поліцією.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...