Мед Атлант

У Калуші вирішили скасувати святкування Дня міста

Сьогодні відбулася чергова сесія Калуської міської ради, на якій депутати прийняли рішення про відміну святкування Дня міста у 2020 році.

Під час засідання провели об’єктивну оцінку ситуації з поширенням коронавірусу на території Калуської міської об’єднаної територіальної громади. В результаті з метою захисту життя та здоров’я людей, запобігання поширенню на території Калуської ОТГ гострої респіраторної хвороби COVID-19 депутати міськради підтримали рішення щодо відміни святкування Дня міста цього року, повідомляє Нафтохімік-Калуш.

Нагадаємо, що традиційно День міста Калуша відзначають у травні. Проте вже другий рік поспіль ситуація складається так, що представникам міської влади доводиться вносити корективи. Зокрема, минулого року заплановані на травень заходи перенесли на 13-14 липня у зв’язку з стихійним лихом – проливними дощами, які пройшли в останній місяць весни. Цього ж року депутати на сесії у квітні спочатку перенесли святкування Дня міста на 23 серпня, а тепер, з огляду на ситуацію, повністю його скасували.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...