Мед Атлант

Обганяв і виїхав на зустрічну: подробиці смертельної аварії на Калущині. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода із смертельними наслідками трапилася на Калущині. Слідчі розпочали кримінальне провадження і з’ясовуються всі обставини.

Вчора, 30 липня, близько 22:20 сталася аварія в с. Боднарів, що в Калуському районі. Як попередньо встановлено правоохоронцями, на дорозі державного значення Н-10 сполученням “Стрий-Чернівці-Мамалига”, 55–річний водій на «ВАЗ-2101» здійснював маневр обгону попутнього транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив лобове зіткнення з автомобілем “Ауді А-6”, яким керував 21 –річний мешканець смт. Богородчани, інформує пресслужба обласної поліції.

Внаслідок ДТП керманич «ВАЗ-2101» загинув на місці аварії до приїзду медиків.

Тіло чоловіка відправлено на проведення судово-медичної експертизи, в ході якої буде встановлено чи був водій «ВАЗ-2101» тверезим.

Водія “Ауді А-6” освідчили на стан алкогольного сп’яніння – тверезий.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. Правоохоронці закликають водіїв не порушувати Правила дорожнього руху, і найголовніше – не наражати на небезпеку своє життя та інших учасників дорожнього руху, – йдеться у дописі.

Читайте також: У Татарові на горі заблукали троє киян.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...