Мед Атлант

“Ремонт розпочинаємо вже завтра”: на Богородчанщині люди відновили рух транспорту

Сьогодні, 7 серпня, жителі Космача, Росільни та Міжгір’я відновили рух транспорту на дорозі Богородчани-Гута.

Нагадаємо, що люди два дні поспіль перекривали дорогу. Людям пообіцяли ремонт, проте згодом їх почали ігнорувати. Тому активісти пішли на рішучий крок і обмежили рух транспорту.

Сьогодні до людей приїхав директор ДП “Дороги Прикарпаття” Андрій Сазонов та запевнив, що вже

Зараз ми будемо ремонтувати ділянку дороги Росільна-Надвірна починаючи в межах села Космач іти в сторону Солотвин. Окрім того, вже за декілька днів розпочнеться капітальний ремонт дороги Креховичі-Дзвиняч, – каже Сазонов.

Ремонт дороги Креховичі-Дзвиняч має розпочатися до 15 серпня. В Космачі роботи мають розпочатися вже завтра.

Вчора вийшло якесь непорозуміння. Техніка приїхала на об’єкт але вони були не зовсім підготовлені. Саме тому вже завтра дві бригади повноцінно приступають до роботи, – додає директор.

10 серпня у Франківську збирається ініціативна група від сіл для підписання меморандуму з директором ДП “Дороги Прикарпаття”, щоб обговорити всі важливі деталі ремонту.

Ми два дні мітингували. Люди вимучені. Але сьогодні Андрій Сазонов нас запевнив, що ремонт дороги розпочнеться вже завтра. Люди дещо заспокоїлись і вирішили повірити, тому ми відновлюємо рух транспорту та чекаємо ремонту дороги, – каже староста села Космач Ганна Вітюк.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...