Мед Атлант

Жителі Дзвиняцької ОТГ підписали меморандум про ремонт дороги Креховичі-Дзвиняч

Сьогодні, 10 серпня, в Івано-Франківську відбулась зустріч директора ДП “Дороги Прикарпаття” та ініціативної групи з Дзвиняцької ОТГ.

Люди з Космача, Росільни, Дзвиняча та Міжгір’я приїхали, щоб підписати меморандум щодо ремонту дороги Креховичі-Дзвиняч.

Згідно документу вже за декілька днів має розпочатися ремонт дороги Креховичі-Дзвиняч в межах виділеного фінансування на 2020 рік. Наразі частина дороги буде відремонтована капітально, а на іншій буде проведено поточний ремонт. Через недостатню кількість коштів зараз немає можливості капітально відремонтувати всю дорогу. Важливо зберегти ті ділянки, які ще в нормальному стані та по можливості привести до ладу аварійні ділянки. Роботи мають розпочатися приблизно 15-17 серпня.

Важливим моментом є те, що на 2021 рік передбачається фінансування на дорогу Креховичі-Дзвиняч в розмірі не менше 30 мільйонів. При наявності додаткових коштів буде проведено дофінансування. У 2022 році на ремонт має бути виділена сума, яка буде достатньою для повного завершення ремонтних робіт.

 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...