Мед Атлант

В одному з сіл на Богородчанщині розчистили русло гірського струмка

У липні Старобогородчанською селищною радою було виділено кошти на усунення наслідків червневих проливних дощів, а саме чистку русла гірського струмка, який уже впродовж декількох років приносить неабияку шкоду власникам земельних ділянок у Гринівці.

Струмок постійно затоплює земельні ділянки і нищить проїжджу частину центральної дороги села та комунальну дорогу, яка веде до господарських обійсть. Частина земельних ділянок уже є непридатні для обробітку.

Хочу подякувати від імені жителів Гринівки за надану допомогу Старобогородчанській ОТГ, депутатам сільської ради, які з розумінням поставилися до проблеми. Дякуємо Тимішаку Дмитру за надану техніку і водіям Ярославу і Юрію за виконану роботу.
Зараз не можу не згадати про Сенич Катерину Юріївну, яка у свої 84 роки газдовито дбає за стан комунальної дороги, що веде до її обійстя, дбає за чистотою гірського струмка. Минулорічні травневі дощі пошкодили дуже вуличну дорогу і вона за власні кошти, наймаючи людей, відновила дорогу, – каже активістка села Ніні Хмелівська.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...