Мед Атлант

Завтра розподілять карантинні зони за новими критеріями: що дозволено та заборонено

Завтра, 13 серпня, комісія ТЕБ та НС розподілить регіони по зонах епіднебезпеки за новими критеріями.

Як передає інформує Укрінформ, про це на брифінгу за результатами засідання Кабінету міністрів сказав міністр охорони здоров’я Максим Степанов.

“Завтра (у четвер, 13 серпня, — ред.) з урахуванням тих змін, які були внесені, буде проведена комісія ТЕБ та НС, як визначив прем’єр, і завтра буде поділено на ті чи інші рівні небезпеки в залежності від тих показників, які затверджені”, – сказав Степанов.

Він додав, що також будуть застосовуватися певні коефіцієнти до міст обласного значення, оскільки саме в цих адміністративно-територіальних одиницях існує певна міграція населення, яке приїжджає на роботу з областей.

Міністр охорони здоров’я також поінформував, що детальна інформація про критерії розподілу адміністративно-територіальних одиниць за зонами епідемічної небезпеки, а також уточнення щодо обмежень в кожній зоні буде оприлюднена на сайтах Кабінету Міністрів та Міністерства охорони здоров’я.

Докладніше про зміни в інфографіці МОЗ:

Як інформувало МІСТО, Кабінет міністрів на прохання Міністерства охорони здоров’я спростив критерії визначення карантинних зон для регіонів, об’єднавши два показники в один.  

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...