Мед Атлант

Дві вчительки з Франківська увійшли в топ-50 кращих учителів 2020 року

Дві франківські вчительки увійшли в топ-50 фіналістів Global Teacher Prize Ukraine 2020.

Про це у фейсбуку повідомив директор департаменту освіти і науки Ігор Максимчук. 

Аліса Павлюк, вчитель початкової школи № 26 м. Івано-Франківська (вдруге) та Леся Павлюк, вчитель ліцею № 7 м. Івано-Франківська, увійшли в ТОП-50 фіналістів Global Teacher Prize Ukraine 2020, – йдеться у дописі.

Аліса Павлюк – новатор, генератор ідей, учасниця експериментальних проектів, обласних, всеукраїнських форумів педновацій, міжнародних конференцій, конкурсів та Всеукраїнських інтернет-олімпіад, інформують у департаменті освіти і науки.

Постійно вдосконалює свою педагогічну майстерність, про що свідчать численні сертифікати про проходження курсів від освітнього проекту EdEra, платформ дистанційного навчання Prometheus, ВУМ on-line (Відкритий Університет Майдану) та свідоцтва про участь у вебінарах від освітніх проектів «Всеосвіта» та «На Урок».

Аліса з 2016 року вперше в місті та області почала запроваджувати технологію «Smart Kids» в освітньому процесі учнів початкової школи. Але головним своїм досягненням вважає створення власного середовища дослідницького навчання «Балансування».

“Після того як минулого року потрапила до ТОП-50 (тепер це моє найвагоміше досягнення), я зрозуміла, що рухаюся в правильному напрямку, і з ще більшим натхненням почала працювати”, – каже пані Аліса.

Аліса Павлюк.

Леся Павлюк.

Леся Павлюк – вчителька початкових класів Ліцею № 7 Івано-Франківської міської ради, переможець обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2019» у номінації «Вчитель інклюзивного класу», тренер НУШ.

Як розповіла МІСТУ пані Леся, на премію її хтось номінував ще минулого року, але тоді вона ще не хотіла подаватися.

Я пообіцяла собі, що спробую через рік, якщо пройду сертифікацію педагогічних працівників. Пройшла. Дуже успішно. Тому перед собою уже не було вибору.  Важливим є етап заповнення анкети. Довелося згадати і описати все, починаючи з дитинства. За день з цим не впораєшся. Саме за нашими відповідями в анкеті і обрали ТОП-50 кращих вчителів 2020, – каже пані Леся.

Попереду ще кілька етапів конкурсу – написання есе, проведення скайп-зустрічей.

Церемонія оголошення та нагородження переможця відбудеться 3 жовтня. 

Global Teacher Prize Ukraine 2020 – це щорічна національна премія для вчителів-агентів освітянських змін. Премія покликана відзначити досягнення вчителя не лише щодо своїх учнів, а й щодо суспільства, та підкреслити важливість педагогів в Україні.

Національну премію засновано в 2017 році ГС “Освіторія” після підписання меморандуму з фондом Varkey GEMS Foundation.

Читайте також: Учителька з Франківська стала фіналісткою національної премії Global Teacher Prize Ukraine.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...