Мед Атлант

У Франківську відбудеться прем’єра фільму “Толока”. ВІДЕО

Після відновлення роботи кінотеатрів франківці зможуть побачити прем’єри багатьох фільмів.

Так, вже завтра, 20 серпня, у Франківську можна буде переглянути прем’єру фільму “Толока”, який мав вийти на великий екран ще в березні 2020 року. Однак пандемія внесла свої корективи.

"Толока". Новий трейлер.

Толока. Фільм про Україну у кіно на день її Незалежності. Дивіться з 20 серпня!

Опубліковано Фільм "Толока" Середа, 12 серпня 2020 р.

Фільм “Толока” створений за віршем Тараса Шевченка “У тієї Катерини хата на помості…” – перша масштабна екранізація твору Шевченка за часів Незалежності України.

Цей вірш у Кобзаря один з найкоротших – шістдесят сім рядків. Його можна було б записати на долоні, як шпаргалку, але рядкам поета на долоні буде тісно. “Лінії життя” просяться за межі сторінки, порушують кордони свого часу… Потужні силові лінії продовжують слова поета і тягнуться до нас – у наше минуле, сьогодення і далі у майбутнє, – говорить автор фільму Михайло Іллєнко.

В створенні стрічки задіяні найкращі українські творчі сили та найсучасніші кіно технології, бо ж недарма кажуть – від толоки відмовитися гріх. Виробництво фільму компанія “Іллєнко Фільм” розпочала ще у грудні 2012 року. 

Відомі франківці Ірма Вітовська та Богдан Бенюк запрошують до перегляду фільму. До речі, Бенюк знімається у одній із головних ролей.

Богдан Бенюк запрошує на "Толоку"

Богдан Бенюк запрошує на "Толоку". У кінотеатрах з 20 серпня!

Опубліковано Фільм "Толока" Пʼятниця, 14 серпня 2020 р.

Ірма Вітовська запрошує на "Толоку"!

Ірма Вітовська запрошує на "Толоку"! З 20 серпня у кіно!

Опубліковано Фільм "Толока" Пʼятниця, 14 серпня 2020 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...