Мед Атлант

Швидкісний Інтернет по акції від провайдера. Мережа Ланет в Івано-Франківській області

Якісний Інтернет вже давно перестав бути розкішшю, а перетворився на необхідність, так як з ним пов’язані наша робота і наше дозвілля. Однак пошук провайдера –  справжній квест, адже надають телекомунікаційні послуги багато компаній, а так само багато акцій інтернет-провайдерів домашніх мереж. Як вибрати кращий варіант?

 

Інтернет PON в Боднареві та Угринові

Рекомендуємо вибрати таку компанію, яка вже заслужила довіру споживачів. Однією з таких компаній є всеукраїнський інтернет-провайдер Мережа Ланет. На думку незалежних міжнародних дослідницьких ресурсів, швидкість Інтернету цього провайдера найвища в Україні.

Мережа Ланет надає Інтернет за технологією PON – пасивних оптичних мереж. В чому суть? Оптоволокно, за яким можна швидко передавати дані навіть великого обсягу, коштує досить дорого, а більшість абонентів не використовують всі його можливості. За такою технологією абоненти підключаються до одного оптоволокна. Це дозволяє зменшити вартість послуги без втрат в якості, тому тарифи провайдерів Інтернету, які використовують цю технологію, завжди вигідно відрізняються за ціною.

За більш ніж 10 років роботи компанія відточила свій сервіс, і абоненти можуть бути впевнені в швидкому реагуванні служби техпідтримки та якісній та оперативній роботі майстрів-монтажників. Провайдер стежить не тільки за якістю своїх послуг і сервісом, але також регулярно проводить розіграші та цікаві активності. Зараз актуальна акція провайдера, за якою нові абоненти можуть підключити швидкісний Інтернет за вигідним тарифом!

MegaLite: Інтернет 100 Мбіт/с до кінця року всього за 599 грн

Акція інтернет-провайдера полягає в тому, що:

Ви підключаєте Інтернет Мережі Ланет зі швидкістю 100 Мбіт/с, сплативши всього 599 грн, і користуєтеся ним до кінця 2020 року без додаткових платежів за послугу.

Отримуєте на основний рахунок в Ланет.TV бонус в розмірі першого платежу, який потім можете використати на оплату послуг в сервісі.

Абонент отримує приймач ONU з сертифікатом і додатково оплачує його заставну вартість в розмірі 350 грн. Після завершення акційного періоду абоненти будуть автоматично переведені на інший мінімальний тариф без ТБ, актуальний на той момент. Акція діє до 24.08.2020 для нових абонентів Мережі Ланет в Івано-Франківській області в таких населених пунктах: Боднарів, Угринів.

Пишіть, телефонуйте або звертайтесь в Центр обслуговування абонентів провайдера Мережі Ланет, щоб замовити тариф MegaLite.

Контакти:

[email protected]

(0342) 506-500.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...