Мед Атлант

На річці Бистриця Надвірнянська виявили забір піщано-гравійної суміші

21 серпня 2020 року, здійснюючи рибоохоронний рейд на річці Бистриця Надвірнянська, поблизу с. Гвізд Надвірнянського району Івано-Франківські рибпатрульні виявили осіб, що на відстані 20 метрів від урізу води навантажували кузов автомобіля марки «ЗИЛ-131» піщано-гравійну сумішшю в ручний спосіб (за допомогою совкових лопат).

Рибоохоронцями на місце вчинення порушення викликано працівників Надвірнянське ВП ГУНП в Івано-Франківській області. Слідчо-оперативною групою Національної поліції здійснено запис свідчень, складено протокол огляду місця події при понятих. До завершення слідчих дій Національною поліцією ЗИЛ-131 з піщано-гравійною сумішшю вилучено на арештмайданчик в м. Надвірна.

Якщо Ви стали свідками порушень Правил любительського і спортивного рибальства, зокрема видобутку піщано-гравійної суміші на водоймах Прикарпаття – телефонуйте на «гарячу лінію» Івано-Франківського рибпатруля: (097) 392-72-80

Довідкова інформація:

Сировина піщано-гравійна, згідно постанови КМУ від 12.121994 р. N 827 “Про затвердження переліків корисних копалин загальнодержавного та місцевого значення”, належить до корисних копалин загальнодержавного значення. Відповідальність за порушення правил охорони або використання надр встановлене ст. 240 ККУ.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...